Βρείτε εδώ τον προϊοντικό κατάλογο της εταιρείας

Η Βιοτεχνία Ξηρουχάκη λειτουργεί από το έτος 1987 με ιδιοκτήτη τον κ. Ξηρουχάκη Μιχαήλ, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη κ. Ξηρουχάκη Ξενοφών, ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης από το 1997 έως και σήμερα.
Η Βιοτεχνία μας κατασκευάζει χειροποίητα Ελληνικά σανδάλια με γνήσια Ελληνικά δέρματα, τα οποία επεξεργάζονται σε ντόπια βυρσοδεψεία των Χανίων της Κρήτης τα λεγόμενα Ταμπακαριά.
Κατασκευάζουμε χειροποίητα σανδάλια υψηλής ποιότητας, με τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής, τόσο στο φυσικό χρώμα του δέρματος (Βακέτα), το οποίο χρώμα διαφοροποιείται με το φως του ήλιου, (χαρακτηριστικό του γνήσιου δέρματος), όσο και σε διάφορα χρώματα. 
Χρησιμοποιούμε Ελληνικά λάστιχα ποιότητας "Έβα", που κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη.
Η Βιοτεχνία μας, έχει τη δυνατότητα παραγωγής 400- 500 ζευγαριών σανδαλιών, καθημερινά, όπως επίσης και δυνατότητα κατασκευής νέων σχεδίων που δε συμπεριλαμβάνονται στον Κατάλογο μας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη .
Επιπλέον η κάθε επιχείρηση μπορεί να βάλει το λογότυπο της πάνω στα σανδάλια, με την τεχνική του Laser (δωρεάν) ή με την τεχνική της πυρογραφίας."

Η Τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την πείρα, την έμπνευση, το μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά μας, είναι το κίνητρο για τη συνεχή αναβάθμιση της Βιοτεχνίας μας.