Ποιοι είναι & τι κάνουν

Τα πρώτα τους βήματα στην τέχνη του κεριού ξεκίνησαν το 1985 μαθαίνοντας όλες τις παραδοσιακές χειροποίητες μεθόδους και σιγά σιγά μέσω της εμπειρίας και της αναζήτησης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έφτασαν στο επίπεδο να μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα χειροποίητα κεριά τους.

Δίνουν πάντα την απαραίτητη έμφαση στην ποιότητα υλικών τους ,η ποιότητα είναι αυτή που τους διακρίνει σε όλα τα επίπεδα από το πιο μικρο στάδιο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Για τους δημιουργούς της Candles Maker έχει προτεραιότητα  η ικανοποίηση των καταναλωτών σε ποιότητα και τιμή.

Γιατί Είναι Οι Καλύτεροι ;

Γιατί έχουν Όραμα και Στόχο
Να παρέχουν ανώτερης ποιότητας κυρίως χειροποίητα κεριά στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. 
Να γίνουν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Να αυξήσουν το μερίδιο τους στην αγορά της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων, αυξάνοντας των αριθμό των προϊόντων τους και την παραγωγή τους.
Εμείς στο In Lav HandMade Creations παίρνουμε τις υπέροχες δημιουργίες τους και προσθέτουμε την δική μας πινελιά ώστε να σας παρέχουμε Πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, ασύγκριτης ποιότητας και φτιαγμένες εξολοκλήρου με αγάπη και μεράκι. 
Ευχαριστούμε την Candles Maker και τον Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο για την συνεργασία